vinkelhus

Vinkelhuset indbyder til udendørshygge året rundt

Hos nybyggere har typehuset aldrig været mere populært, end det er i dag. Knækhuse, længehuse, funkishuse og h-huse bliver bygget som aldrig før i forskellige størrelser og materialer.

Alligevel er der dog ét typehus, som tager førstepladsen, når det kommer til popularitet – nemlig vinkelhuset.

Hyg på terrassen med et vinkelhus

Vinkelhuset har altid været på radaren hos nybyggere, men efterspørgslen har for alvor taget fat, når husbyggere skal tage stilling til, hvilken hustype, de ønsker at bygge.

Vinkelhuset er kendt for dets terrassemuligheder. Her får familien nemlig de mest optimale muligheder for at nyde sommerens lune aftener med grill og drinks uden at være begrænset af vejrets mange humørsvingninger.

Plantegningen til vinkelhuset kan vinkles, således der er mulighed for både at fange morgen- og eftermiddagssolen.

Én af de helt store fordele ved et vinkelhus er, at der altid er en lille krog i læ for vinden, og hvor solen kan nydes til fulde. Følgeligt skaber vinkelhuset de perfekte rammer for at skave associationer til sommerhuslivet, hvor ude- og indelivet bliver til ét.

Uendelige muligheder

Plantegningen for vinkelhuset lægger op til at køkken-alrummet bliver husets kerne, hvorfor rummet som udgangspunkt er placeret centralt, så det deler resten af boligen op på en naturlig måde.

Derfor giver vinkelhuset god mulighed for at have separat børne- og forældreafdeling.

Hos Alterna Huse tilbyder de forskellige plantegninger af vinkelhuset, som starter fra 144 kvm. Står man med andre ønsker for ens fremtidige hjem, sættes tegnestuen gerne i gang, så drømmehuset bliver en realitet.