stresshåndtering

Stresshåndtering – få den rette hjælp

Lider man af stress, så bør man få hjælp til stresshåndtering hurtigst muligt. Symptomerne og konsekvenserne bliver kun værre, hvis man venter med behandling og lader det hobe op, da kroppen ikke har ressourcerne til at overkomme de udfordringer den bliver sat ud for. Der er desværre flere og flere der lider af stress. Hvad det egentlig skyldes kan være svært at sige, da alle tilfælde er forskellige, men måske er dagligdagen bare blevet mere stressfuld. En ting er sikkert, der har aldrig været behov for stresshåndtering, som der er nu.

Flere forskellige symptomer

Symptomerne kan variere, da de både kan være fysiske, psykiske og adfærdsmæssige. Det kan derfor være svært at være sikker på, hvorvidt man rent faktisk lider af stress eller om der er en anden underliggende grund. Det kan derfor være en god ide, at man først kontakter sin læge, således man får sat på plads hvad problemet er, før man kontakter en professionel til stresshåndtering. Hvis man er heldig, så viser det sig, at det er et simpelt problem med en simpel løsning, hvis ikke så bør man få gjort noget ved det med det samme.

Hvad er symptomerne?

Af de fysiske symptomer kan man f.eks. opleve en indre uro, hovedpine, hjertebanke og mavesmerter mm. Af psykiske symptomer kan man f.eks. opleve træthed, hukommelses- og koncentrationsbesvær, angst og depression mm. Af adfærdsmæssige symptomer kan man f.eks. opleve søvnløshed, ubeslutsomhed og aggressivitet mm. Dette kan også medfører et øget brug af stimulanser samt et forhøjet sygefravær.

Ud fra disse symptomer er det altså tydeligt, at stress kan have en enorm effekt på ens dagligdag og evne til at præstere på arbejdet. Det er derfor vigtigt at man får hjælp til stresshåndtering, så man slipper for at leve med dette i længere tid og ikke forværre hele situation.

En psykolog til stresshåndtering

En af dem som kan hjælpe er Grow People. Deres stress psykologer er erfarende i hjælp til stresshåndtering, og de giver gode forhold til at slippe af med sygdommen. Det man skal huske på, er at det ikke er en kronisk sygdom, så får man den rette hjælp, så kan de faktisk hjælpe en med stresshåndtering og samtidig komme styrket ud af forløbet.

Deres kontor er billigende centralt i København og deres stresshåndterings forløb har ikke nogen ventetid. Derudover kan man være sikker på en god behandling, baseret på gode og evidensbaseret metoder.