bilnøgle

Skal du have en ny bilnøgle? Så besøg Autolåsesmed Marschall

En ny bilnøgle kan være en investering, hvis man vil sikre sig, at man er helt opdateret med den seneste sikkerhed. På den måde er det sværere at bryde ind i din bil, og du kan sove ekstra trygt om natten. Men hvad skal en ny bilnøgle egentlig kunne? Her kommer der 3 bud

Ny bilnøgle skal fungere

En bilnøgle som er ny, skal som minimum kunne låse bildøren op. Det er selvsagt altid en fordel, at man kan komme ind bag rettet, når man skal ud at køre. Hos Autolåsesmed Marschall har de hørt historier fra kunder, der fortæller om tidligere låsesmede, som havde problemer med det helt basale. En ny bilnøgle skal altid kunne åbne selv den mest besværlige dør.

 

En moderne bilnøgle vil ofte komme med en klapfunktion. På den måde undgår du at få ridser på din nye bilnøgle, og du får heller ikke ødelagt sensorerne. Der er mange der før i tiden havde erhvervet sig en ny bilnøgle, men måtte bestille endnu én, da den førstnævnte blev tabt eller beskadiget.

 

En tredje ting en ny bilnøgle skal kunne er, at den skal have trådløs lås. Før i tiden var man på forkant med moden, hvis man havde en bilnøgle med trådløs lås, men nu om dage er det et must.

 

Længden på den nye bilnøgle skal helst ligge mellem 3 cm og 7 cm – ikke mindre eller mere. En bilnøgle der er under 3 centimeter er for nem for tyvene at bryde op, mens én over 7 centimeter bliver for besværlig.

 

Mangler du en ny bilnøgle?

Hvis du står i den situation, hvor din bilnøgle er moderne, men du har desværre mistet den, så skal du ringe til Autolåsesmed Marschall på 60 13 50 50 eller besøge deres hjemmeside her.