Sælg din bil

Sælg din bil nu – få en hurtig udbetaling

Hvis du mangler penge her og nu, men ikke rigtig ved hvor du skal få dem fra, så kan Pant i Biler hjælpe. Hos dem kan du lave en hurtig aftale, hvor de køber bilen af dig, som du så senere køber tilbage igen. Så sælg din bil hurtigt og få en kontant udbetaling, så du få de penge du står og mangler. Hvis du ikke er så meget for at slippe af med din bil, så kan du være helt rolig, fordi Pant i Biler lejer den gerne tilbage til dig, så du kan fortsætte med at køre rundt i den.

Sælg din bil, så får du også en hurtig udbetaling af Pant i Biler, hvis du f.eks. skal ud og rejse eller har brug for at finansiere jeres køkken renovation. Det er et godt alternativ til dyre kvik lån, som ofte kan virke uigennemskuelige. Samtidig går det langt hurtigere end hvis du f.eks. skulle tage et lån i banken.

Hvordan fungere det?

Hvis du gerne vil sælge din bil til Pant i Biler, så skal du gå ind på deres hjemmeside og udfylde deres ansøgningsskema. På dette ansøgningsskema skal du udfylde en masse informationer og dertil også beskrive den. Du skal også huske at vedlægge nogle billeder, så vurderingen kan blive så præcis som overhovedet muligt. Derefter vil de komme med et købstilbud, som inkludere en tilbagebetalings tid og beløb. Det skal påpeges, at før du kan sælge din bil, så skal den ned på en af deres værksteder i enten Kolding eller Skovlunde, hvor de vil foretage den endelige vurdering.

Sælg din bil hurtigt ved at acceptere deres bud, hvorefter en kontant udbetaling vil blive foretaget straks. Vil du gerne bruge bilen, så aftaler i et lejebeløb, som typisk vil blive baseret på markedspriser. Derudover vil du typisk få omkring 50% af bilens værdi udbetalt, da det resterende beløb vil fungere som deres sikkerhed.

Sælg din bil og undgå bekymringer

Sælg din bil og så vil du ikke skulle bekymre dig om penge den nærmeste fremtid. Når man alligevel har en bil uden et lån i, så giver det god mening at udnytte den friværdi, som bilen besidder. Derudover er det en hurtig og nem proces, som bliver gjort så gennemskuelig som overhovedet muligt. Du kan igen få overskuddet tilbage og slipper for lange nætter uden søvn på grund af penge. Ydermere kan du få råderum til at hygge dig med dine venner, da du nu vil kunne deltage i de begivenheder, som måske koster lidt penge.

Du kan altid fortryde

Hvis du er en af dem som er meget glad for sin bil og har meget stoltheden i den, så kan det godt være svært at sælge din bil. Netop af denne grund, så er det muligt at fortryde, hvis du skulle bestemme dig for, at du ikke kan undvære din elskede bil. Du skal altså ikke bekymre dig om hvorvidt du har lavet en fejl, da du altid kan lave det om (modsat at sælge din bil til en forhandler).