Guide til hvordan du sparer penge!

Har du også svært ved at spare penge? Går du udover dine aftaler, da du ikke har råd til at lave noget socialt? Så kan du heldigvis gøre noget ved det. Det kan dog være svært at lave om på sine vaner, da man nu har vænnet sig til det hver eneste dag. Det kan derfor være en kamp mod sig selv og ens tanker, da man virkelig skal være viljestærk. Hvis regningerne er blevet så høje, så man begynde at tænke over sit forbrug. Hvis man også laver lidt for mange ting med sine venner, som koster mange penge, skal man klart begynde at finde på noget andet – der findes mange muligheder! Det er bare at være kreativ!
Det kan dog være svært at ændre dette, da det er blevet naturligt for en. Det kan især være helt pinligt for nogen, hvis man ikke kan lave det samme som ens venner. Det er derfor bare at ændre sit forbrug, da man på den måde kan lave alt det man ønsker.

Følg guiden og du vil allerede efter tre måneder kunne mærke en stor forskel!

Dit forbrug i hjemmet

Der er mange danskere, som i dag har svært ved at spare, når det gælder forbruget i hjemmet. Det er nemlig de færreste, som tænker over hvor meget de egentlig bruger og det kan derfor mærkes på de høje regninger. Det vil dog altid være frustrerende at modtage høje regninger, da man hellere vil bruge pengene anderledes. Men man skal dog huske på, at man selv kan gøre noget ved det og det er derfor bare at gøre en forskel! Det kan dog være svært at ændre det, da det handler om ens vaner. Hvis man for eksempel elsker at gå i bad, kan man have svært ved at spare på vandet. Her kan man tænke at hver dråbe koster en krone, da det vil præge en. Derudover kan man lave en lille konkurrence med sig selv. Man kan sætte en alarm ude i køkkenet på 5 minutter og her skal man så nå at være færdig med badet inden den ringer. Det er en særdeles god løsning, da man selvfølgelig altid vil vinde.
Det gælder dog ikke kun de varme brusebade, når det drejer sig om at spare penge på vand. Det kan nemlig også være sit forbrug af vaskemaskine og opvaskemaskine. Her skal man gøre det til en vane, at man kun starter den, når man har tøj/opvask nok til den pågældende vask. Her kan man også hurtigt mærke en forskel.
Hvis du er storforbruger af varme og ikke kan skrue ned for radiatorerne, da du af den grund vil fryse til is, skal du ikke være bekymret. For der findes nemlig også en løsning, hvis du dagligt gerne vil have varme på. Radiatorer kan være dyre i drift, da man hele tiden skruer op og ned. Her skal man i stedet investere i et pillefyr. Det er blevet meget populært i mange hjem, da man sparer en masse penge på det. Det kan derfor varmt anbefales at få et pillefyr i hjemmet. Mange tror, at det er besværligt at have et pillefyr i hjemmet, som er en skam. For det eneste man skal bruge er træpiller. Det er heller ikke svært at finde træpiller og du vil derfor ikke løbe ind i problemer med et pillefyr. Her vil du også hurtigt kunne mærke en forskel på din regning i varme.
Du skal også huske at tænke over dit forbrug af el. El er noget af det sværeste at spare på, idet man bruger meget uden at vide det. Lamper, køleskab, frysere, ovne, fjernsyn, computere og så videre bruger alt sammen strøm og det kan derfor koste en mange penge. Det kan dog være svært at spare på dette, da man har brug for det i ens hverdag. Men man skal dog huske at slukke ordentligt for kontakterne, da meget elektronik i dag har funktionen at kunne stå på standby. Mange tror, at de har slukket ordentligt for strømmen, når de blot bruger fjernbetjeningen. Det er ikke nok og man skal derfor altid slukke for standby, inden man forlader sin bolig. Man kan spare mange penge på den måde og det kan derfor betale sig. Derudover kan det anbefales at få monteret LED pærer i hele hjemmet, da man på den måde kan spare helt op til 80 procent på elregningen.

Man kan derfor gøre en forskel, når der er tale om ændringer i ens eget forbrug.

Underholdning

Hvis du og dine venner ofte laver noget dyrt i forbindelse med underholdning, er det på tide at finde på nye ting. De fleste elsker at tage ud og shoppe, hvor man efterfølgende får sig en lækker frokost på en dyr restaurant. Sådan en dag kan koste en mange penge og det kan derfor hurtigt blive umuligt at lave noget resten af måneden. Man skal tænke over sit forbrug både ude og hjemme, da man på den måde får råd til flere ting i løbet af måneden. Man kan derfor altid foreslå en hyggelig dag i en park, hvor man tager spil og en hjemmelavet frokost med. Det kan være lige så godt, som at shoppe og spise på restaurant. Det handler derfor bare om at være kreativ – det elsker dine venner lige så meget, som du selv gør!