cleaning man

Gå ikke ned på erhvervsrengøring – Renice ApS står til rådighed

Rengøring er et nødvendigt onde. Det er kedeligt at udføre, men har store helbredsmæssige fordele.

Mange af os er vant til at gøre rent i hjemmet. Vi prioriterer at støvsuge, støve af og afkalke vasken ca. 1 gang om ugen, da det er de færreste, som har lyst til at bo i skidt og støv. Men hvad med på arbejdet? Er rengøringen så lige meget? – Det er den bestemt ikke.

Erhvervsrengøring er en investering i arbejdspladsen

I modsætningen til at vores private hjem, så er det ikke kun os, som begår os på arbejdspladsen. Her deler man stole, borde, luften og meget andet. Derfor er man også udsat for flere bakterier end i hjemmet.

Nedprioriterer man kontorrengøringen udsætter man alle involveret for helbredsmæssige risici, hvilket kan føre til flere sygedage hos medarbejdere, som afspejles på virksomhedens bundlinje.

For at komme de ekstra bakterier til livs er rengøring en nødvendighed. Derfor kan det hurtigt betale sig at hyre et professionelt rengøringsfirma, der er eksperter inden for området.

Renice ApS sætter rengøring i forreste række

Med erfaring inden for både privat- og erhvervsrengøring sætter Renice ApS en ære i at levere en grundig og effektiv rengøringsservice. Med hovedsæde i Nordsjælland står Renice til rådighed uanset omstændighederne.

For at gøre rengøringsprocessen så uforstyrret som muligt levere Renice ApS en stabil og fleksibel service, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov og ønsker.