Emil Raun: Tidligere bestyrelsesmedlem og i dag direktør

Emil RaunEmil Raun, der arbejder i Varda Jobservice som leder og direktør, har tidligere siddet i bestyrelsen i Socialchefforeningen. En bestyrelsespost, som Emil Raun både fandt yderst vedkommende, og som han derudover lærte en hel masse af. Den viden og de oplevelser Emil Raun har fået fra hans arbejde i bestyrelsen, har han taget med sig og brugt i andre sammenhænge og jobfunktioner – særligt som stifter og direktør i Varda Jobcenter

Emil Raun har tidligere været bestyrelsesmedlem i Socialchefforeningen

Socialchefforeningen af socialchefer i Danmark er en traditionsrig forening, der er stiftet helt tilbage i 1913 og som medlem i foreningen samarbejdede og mængede Emil Raun sig med andre højtstående kommunale chefer indenfor social-, sundheds- eller arbejdsmarkedsområdet i Danmark.

For Emil Raun gav hans tid som bestyrelsesformand ham flere færdigheder. Blandt andet fik Emil Raun stor indsigt i, hvordan man formidler og tager initiativ til samarbejde med relevante myndigheder, institutioner og organisationer på både nationalt som internationalt plan. Derudover lærte Emil Raun gennem erfaringsudveksling og gensidig faglig sparring med de andre siddende medlemmer i bestyrelsen, hvordan man bl.a. påvirker lovgivningen ved at afholdelse af årsmøder og konferencer, deltagelse i kommissionsarbejde, forskning, debatter. Alle erfaringer og indsigter, som Emil Raun den dag i dag, nyder godt af og bruger i vidt omfang.