Du kan nu få indisk take away på Østerbro!

Indisk take away mad er kompliceret at finde, når der er tale om Østerbro. Der har endda været mange klager omkring maden, da den ikke var tilfredsstillende! Det er der heldigvis lavet om på!

Du kan nu få indisk take away på Østerbro!

Nu kan du endelig få en lækker indisk take away på Østerbro, da Kashmir endelig er til at finde her! Mange beboere på Østerbro har efterspurgt en indisk take away, da der ikke har været mange at vælge imellem. Dem der har været der og stadig er at finde der, er ikke tilfredsstillende. Maden er enten ikke af kvalitet, priserne er for høje eller også er leveringen ringe. Der kan være mange grunde til at kunder ikke finder det tilfredsstillende! Det skal man dog ikke tænke på længere, da Kashmir nu er på Østerbro!
De fleste kender allerede til Kashmir, da den er flere steder i København. Kashmir er en meget populær indisk restaurant, som har fået meget ros for dets kvalitet af maden. Maden er altid lavet på friske råvarer og det kan virkelig smages! Derudover er priserne ikke for høje, som altid behager kunderne. Leveringen foregår ligeledes til tiden og vil altid blive leveret til den rigtige adresse. Det er derfor bare at kontakte denne indiske take away på Østerbro, hvis man ikke kan overskue at lave mad og får lyst til indisk mad!

Det kan dog også anbefales at besøge den! Den er nemlig flot indrettet og der er behageligt at være. Rummene har god akustik, som mange finder behageligt, da det andet ikke er til at holde ud. Det er især blevet populært at afholde arrangementer på denne restaurant, da der er plads, maden er udsøgt og på grund af den gode akustik! Det er derfor bare at afholde din fødselsdag på Kashmir, hvis du ønsker en god dag og vil have at gæsterne får en god oplevelse!