sælge bil

Alternativet til at sælge din bil – pantsætning

Hvis du overvejer at sælge din bil, så kan det være, at du bør overvej pantsætning af den i stedet. Det er en smart måde at få finansiering på – og du slipper for at sælge. Du føler dig måske nødsaget til at sælge din bil, fordi du skal bruge pengene til noget andet, men ved pantsætning, så kan du fortsat bruge den og får samtidig pengene. Dette er også et godt alternativ til et kvik lån, da det er langt mere gennemskueligt. Desuden kan du gøre det uanset om du er registreret i RKI eller ej.

Kontakt Pant i Biler og undgå at sælge din bil

Hos Pant i Biler slipper du for at sælge bil og kan pantsætte den i stedet. De giver typisk omkring 50% af bilens værdi, og garantere en professionel vurdering foretaget af erfarende eksperter. De går meget op i, at du får en sikker og gennemskuelig oplevelse.

Da det omhandler biler, så er der selvfølelig nogle krav som skal opfyldes. Du skal være over 25 år gammel og din bil må ikke have nogen gæld. Ydermere, kan det som udgangspunkt være alle typer bilen, så længe værdien er på over 50.000 kr.  Så opfylder du disse krav, så kan du altså pantsætte i stedet for sælge bil.

Hvordan fungere det?

For at finde ud af hvad du kan få i udbetaling, så skal du lave en ansøgning på deres hjemmeside, som er gratis og uforpligtende. De vil derefter vurdere din bil og give dig et tilbud. Accepterer du tilbuddet, så vil der blive lavet en kontrakt og pengene vil derefter bliver overført. Som en del af kontrakten, lejer du din bil, så du fortsat kan bruge den. Pant i Biler sørger for at den bliver registreret som udlejningsbil. Når der så er kontraktudløb, så betaler du det aftalte beløb tilbage og bilen er dermed din igen. Du slipper altså for at sælge bil og vil fortsat have den til rådighed. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du ikke betaler beløbet tilbage, så beholder Pant i Biler din bil, da det er deres sikkerhed.